Lesernes marked

Svane Kjøkkenet etablert i Breivika

Daglig leder Tord Lejon og kjøkkenkonsulent Henriette Persson i Svane Kjøkkenet gleder seg over å være godt i gang i Breivika.

Det danske kjøkkenkonseptet Svane Kjøkkenet er på plass i Ålesund. En jakt på lokaler førte dem til Smibakken 3.

Daglig leder Tord Lejon er fornøyd:
– Her har vi gode lokaler for framvisning av produktene, og vi har mulighet til å invitere kundene inn for å jobbe sammen med oss, sier han.
Lejon har lang erfaring med salg av kjøkken. Han har vært med på å starte butikk i Volda, drive avdeling i Ulsteinvik og ønska til slutt å starte utsalg for Svane Kjøkkenet i Ålesund. Tilliten til å starte opp i Ålesund fikk han raskt:
– Jeg ble tidlig sikker på at jeg ville satse på dette konseptet. Etter kontakt med representanter for Svane Kjøkkenet i Danmark, fikk jeg lov til å starte opp her, sier han fornøyd.

Liv laga
Åpninga var 28. mars, rett etter nedstenginga av Norge.
– Det ble en «slow start» uten mulighet til å arrangere den store åpningsfesten vi hadde planlagt, men vi har tatt godt vare på den økende tilstrømminga av kunder. Økonomisk har jeg vært spent, men det ser ut til å gå bra, forteller han.
Kundene har seget inn etter hvert, noe som kan tyde på at prosjektet er liv laga.
– De siste ukene har jeg fått en god følelse rundt dette. Jeg tror vi har tatt en ledig plass i kjøkkenmarkedet. Mange rundt oss tror på konseptet, sier han og forsikrer at han gleder seg til fortsettelsen.