Lesernes marked

Snart blir det liv og røre på Moa

Bowlingbana har selvsagt automatisk registrering av poeng.

Liv & Røre er det nye aktivitets- og serveringskonseptet til Thon-gruppa. Amfi Moa blir først ut i landet.

Bowling, biljard, bordtennis, dart, shuffleboard, flipperspill og karaoke, kombinert med gatemat og alkoholservering, det er kjerna i det nye Thon-konseptet som har fått navnet Liv & Røre. Dersom alt går etter planen, og det åpnes opp igjen for skjenking, blir det åpning av konseptet på Moa Amfi onsdag 2. juni.
Joachim Langebrekke, som er driftsansvarlig for Resthon (selskapet som står for restaurandrifta til Thon-gruppa), opplyser at Liv & Røre vil være tilrettelagt for familier på dagtid (selv om det vil være alkolholservering også da), mens det blir 20-årsgrense på kveldstid.

Karaokerommet blir Ålesunds første.

Ålesund først
– Ålesund blir faktisk først ut i Norge med det nye konseptet. Det neste blir på Triade-senteret i Oslo litt ut i neste år, så vil det bli flere etter hvert, opplyser Langbrekke.
Dartskiver med automatisk poengutregning blir en nyhet som alle som liker å kaste med piler, men ikke synes det er like stas å regne på poenga, trolig vil sette pris på. Skivene har fem ulike forhåndsprogrammerte spillvarianter som man kan velge mellom.
En annen nyhet som ikke finnes i Ålesund fra før, er et eget karaokerom. Karaokevideoen som vises i rommet, kan også vises på en større skjerm på utsida. Da er det fritt fram for dem som føler for det, å kaste seg ut i allsang.

Gatemat
I de to gatematbodene kan man kjøpe asiatisk fusion fra Zuuma og texmex fra La Bombas, som fra før driver en matvogn i Spjelkavik. Det blir også en stor uteservering på taket.
Normal gjestekapasitet når koronaen er over, blir 540.

Av Kenneth Kamp