Lesernes marked

Norhus på plass i nye lokaler

Salgsansvarlig Vidar Loe (t.v.) og prosjektleder Tommie Nylén håper å arrangere en mer offisiell åpning i de nye lokalene til høsten.

Husleverandøren Norhus har etablert seg på nytt sted. Nå er de samlokalisert med arkitektselskapet Proess.
– Vi hadde litt trange og dårlige lokaler, så det var kjekt å få et nytt sted å samles på, sier salgsansvarlig Vidar Loe.
– Proess har mye kompetanse på arkitekttjenester og arealplanlegging, så vi har et godt samarbeid med dem på våre husbyggingsprosjekter.

Åpna i koronatida
– Vi begynte å bruke lokalet den dagen alle begynte å hamstre i butikkene, sier prosjektleder Tommie Nylén.
Det var altså rundt 13. mars, da koronapandemien satte en stopper for mye i samfunnet. Flyttinga var imidlertid planlagt lenge.
– Planen var innflytting 1. mars, men vi hadde en del småplukk igjen, så da ble jeg førstemann som flytta inn i midten av mars, sier Nylén.

Historisk sus
Bygget i Brusdalsvegen 20 har historie fra krigens dager. Her har blant annet Græsdal Glass holdt til. Norhus har nå pussa opp, blant annet med et showroom hvor de kan diskutere løsninger med kundene sine.
– De utvendige rammene i bygget blir som før. Mye var i dårlig stand her, så vi har pussa opp ganske kraftig både utvendig og innvendig, sier Vidar Loe.
Norhus har hovedkontoret sitt i Hovdebygda i Ørsta samt avdelinger i Selje, Sandane, Stryn, Herøy, Hareid og Ulsteinvik.
– Her i Brusdalsvegen blir vi godt eksponert for kundene, med mye trafikk som farer forbi. Nå er det mer tilrettelagt for at kundene våre kan komme innom, avslutter gutta.