Lesernes marked

Fra ballett til barbering

Jacek Niepsujenicz er godt i gang med sin barbersalong ved St. Olavs plass.

Jacek Niepsujenicz fra Polen har fulgt drømmen sin i Norge: Nå er han vel etablert med barbersalongen Jack Barber på hjørnet av Kongens gate i Ålesund, omtrent ett år etter han kom til byen.

Jacek Niepsujenicz er godt i gang med sin barbersalong ved St. Olavs plass.

– Dette er et nydelig lokale med flott utsikt over St. Olavs plass. Her ønsker jeg å skape den rette stemninga med både bakgrunnsmusikk og gode dufter, sier en fornøyd barberer som også har utdanning som frisør.
35-åringen har dessuten erfaring fra teater og ballettdans.

Verdensvant
Jacek har bodd på 14 forskjellige steder, blant anna i Nederland og på Island, men nå føler han at han har funnet sitt faste tilholdssted i Ålesund. Han har brukt sparepengene sine på å starte barbersalongen.
– Jeg vil skape en unik atmosfære for kundene! Det å få god kontakt med dem og gi dem en god opplevelse, er viktig for meg. Erfaringa med ballett har også gitt meg den innstillinga at jeg ønsker å perfeksjonere alt jeg gjør. Når kundene føler seg bra, føler jeg meg både stolt og glad, sier han.

Andreas G. Hesselberg
andreas@nyttiuka.no