Lesernes marked

Fjellstua åpner igjen

 

Mang en solnedgang kan nytes fra Fjellstua fra de åpner igjen på lørdag. Ann-Helen Støbakk ser fram til å ta imot besøkende.

Lørdag er det offisiell nyåpning av Fjellstua. Den nye driveren Ann-Helen Støbakk, som kommer fra stillinga som daglig leder på Alnes fyr og opplevelsessenter, gleder seg stort.
– Jeg er kjempeheldig som får lov til dette! Dette er bare en sjanse man må gripe, sier hun.

Potetball og vafler
Konseptet blir trygt og godt, for nordmenn og turister flest.
– Vi kommer til å kjøre tradisjonell «husmannskost», men det blir absolutt ikke kjedelig! Det blir potetball på torsdager, påsmurt mat, kaker, vafler og sveler. Så tar vi gjerne imot innspill på hva folk ønsker seg, lover hun.

– Opprettholde det unike
Støbakk er overhodet ikke bekymra for lite besøk i disse koronatider.
– Håpet om cruiseturister neste sommer er kanskje labert, men ellers tror jeg det blir veldig mye besøk. Man så jo i sommer hvor mye trafikk det var i trappene, sier Støbakk.
– Hvordan blir overgangen fra Alnes fyr og opplevelsessenter, tenker du?
– Det er dette jeg kan! Nå gjelder det å opprettholde det unike ved Fjellstua. Her har jeg verdens beste ansatte, som trakterer grytene veldig godt. Nå ønsker jeg å få folk til å bruke Fjellstua hele året. Det er helt spektakulært å sitte inne her og skue utover byen når mørket faller på, avslutter hun.
Fjellstua skal holde åpent fra klokka 12-18 hver dag.