Lesernes marked

Fikk Travelers’ Choice Award

Innehaverne Teresa og Piotr Ruszel gleder seg over skryt fra de som har vært innom Evergreens.

 

Evergreens på Kiperviktorget, et spisested med alt fra taco til sandwicher og gryteretter, har byksa oppover listene på forbrukernettstedet Tripadvisor. Det har gitt et godt oppsving i kundemassen.

Tripadvisor er et nettsted der brukere kan gi karakterer til spisesteder i hele verden. De har samla vurderinger fra kundene og satt dem opp på en liste. Vurderingene ble gjort før koronasituasjonen kom, og resultatet ble altså tildeling av prisen Travelers’ Choice 2020. Konkret betyr dette at Evergreens inntar en plass blant topp 10 prosent restauranter i hele verden.

Stor økning i kunder
– Etter vi fikk prisen, er det mange som ringer for å bestille bord hos oss etter at de har sett etter spisesteder på i Tripadvisor-appen, selv om vi ikke har spiseplasser her, ler innehaver Teresa Ruszel.
Evergreens er nemlig ikke en ordinær restaurant, men en vognbod på torget. Her bestiller man mat i luka og tar den med seg enten i hånda eller til ett av borda på torget.
– Denne sommeren har vært litt spesiell, men det er mange norske turister som har kommet til oss for å kjøpe mat. Det var mange cruiseturister i fjor, men det var ikke så mange av dem som bestilte middag til fem eller seks personer. Det er det flere nordmenn som gjør, sier en fornøyd Teresa Ruszel.
Nå har hun ansatt to nye kokker som skal hjelpe til med å ta unna tilstrømminga av kunder.