Lesernes marked

Bra trøkk i Kremmergaarden

Avdelingsleder Charlotte Giskeødegård Dyrøy tar imot kunder i nye lokaler i Kremmergaarden.

Geiranger Bakeri har åpna fast utsalg i nye lokaler i Kremmergaarden, etter å ha hatt popup-bakeri der en stund.
Avdelingsleder Charlotte Giskeødegård Dyrøy er godt fornøyd med trøkket som har vært siden åpninga. Den første uka har vært ei læringsuke.
– Nå sjekker vi litt hvilke åpningstider som vil være det mest gunstige og hvor mye vi selger av hvert produkt, så vil det komme mer faste åpningstider etter hvert, sier Dyrøy.

Hjemmelagd håndverk
Bakeriet har tidligere hatt popup-utsalg i Kremmergaarden.
– Nå har vi lyst til å satse større. Etter hvert skal vi også ta imot bestillinger. Vi fokuserer mye på det hjemmelagde, og det vi selger skal være et ferskt og godt håndverk, sier avdelingslederen.
Gaute Myhre Holen er også avdelingsleder i bakeriavdelinga, og de er ti ansatte. Det er styreleder Stein Lystad som har valgt å starte opp nye bakerier på Devoldfabrikken og i Kremmergaarden, etter at bakeriet i Geiranger bukka under i vår på grunn av koronakrisa.