Lesernes marked

Best i landet hos Auto 8-8 Vestlandske

2020 har for de fleste vært annerledes, og for mange som driver med salg et tøft år. Hos Auto 8-8 i Breivika har de imidlertid så langt kommet seg godt gjennom året.
Vi tok en prat med en svært blid avdelingsleder for salgsavdelingen hos Auto 8-8 Vestlandske, Stefan Lausund.
– Hittil i 2020 (ut september) er vi Norges største forhandler av Ford nyttekjøretøy, målt i salg og registreringer. Dette til tross for at Sunnmøre ikke er et spesielt stort marked sammenlignet med de store byene i landet, forteller han.
Og han blir ikke mindre blid når han fortsetter å prate om tingenes tilstand.
– Totalt sett har vi levert et vesentlig bedre år i koronatiden enn på samme tid i fjor, og styrer mot et salg på nærmere 1000 kontrakter i 2020, sier Lausund.
Han peker videre på et langsiktig arbeid som har vært gjort mot markedet for Ford nyttekjøretøy, den nye el-bilen Ford Mustang Mach-E, og et generelt bra salg av øvrige modeller som viktige suksessfaktorer.
– Vi har jobbet målrettet mot bedriftsmarkedet i syv år med Ford nyttekjøretøy, der vår klare visjon er å tilby den beste servicen på markedet, til en fornuftig pris. Vi ser det som et sunnhetstegn for næringslivet på Sunnmøre når mange bedrifter investerer i nye biler, uavhengig av om det er supplering av den eksisterende porteføljen eller om det er utvidelse, sier Stefan Lausund.