Lesernes marked

Årets Bilweekend i Ålesund

Terje Løvmo, leder i Sunnmøre Bilbransjeforening.

Med en pågående koronapandemi og full stopp for alle messer og større arrangement, har bilbransjen funnet sin alternative vei.
I regi av Sunnmøre bilbransjeforening har bilforhandlerne i Ålesund gått sammen om et desentralisert fellesarrangement kommende helg.
– Det blir vel rett å kalle det for det. Men man kan godt si at det blir en mer oval weekend, siden vi starter allerede torsdag, sier leder i Sunnmøre bilbransjeforening, Terje Løvmo.
Han kan imidlertid avsløre at planene for ei slik helg var lagt lenge før koronaen kom.
– Dette er egentlig noe vi har jobbet med lenge, forteller han.

Gode konkurrenter
Løvmo kan imidlertid ikke være særlig konkret på hvordan folk vil oppleve dette ute hos de ulike forhandlerne.
– Det er faktisk helt rett, men sånn skal det også være. Jeg vet ikke en gang hva Jaguar – / Land Roverforhandleren som holder til i samme lokaler som oss planlegger. Men de vet heller ikke noe om hva vi kommer med, sier han og gliser bredt.
Han understreker likevel at alle som kommer innom en bilforhandler i Ålesund i løpet av disse dagene, vil merke at det skjer noe ekstra.
– Selvsagt vil de det! Det vil merkes godt at alle har lagt seg litt ekstra i selen, i tillegg til at vi har fellesannonsering, noen bilnyheter, og en rekke gode tilbud, avslutter Terje Løvmo, som håper at dette skal bli så vellykket at det kan bli et årlig arrangement.